Det magiska nya året!

Hei og godt nyttår kjære lesar!

Først vil eg beklaga for den plutselige stoppen av blogginnlegg. Førjulstida blei hakket travlare enn eg hadde forventa, derfor måtte eg nedprioritera dei mindre viktige tinga slik som blogg og sosiale medier generelt. Og eg må sei det hjalp på, slike ting krever mykje meir enn ein i utgangspunktet trur. Eg håpe verfall dokk alle har hatt ei fantastisk kjekk, magisk og minnerik jul. Her på Veavik blei sjølve jula også veldig hektisk, men utrulig givande :)

Julafto 2015

Julafto 2015

Nytt år, nye mulighetar! Me inntok dei nya året godt planta i sofaen i det nye huset vårt her på Skoga. Naboane sendte opp aldeles nydelige rakettar, nyttårskysset var på plass og stemninga når klokka bikka midnatt og dett siste store tallet som føles som har vart for evig endra seg endelig. For meg e det noko aldeles magisk over dette å komme inn i eit nytt år, så hengivande og lykkelig og ubeskrivelig. Det gir meg stort håp! Det gir meg ein påminnelse om at alt kan endrast, alt kan oppnås å ikkje minst, at det vil alltid komma nye sjanser, nye mulighetar.
Det som e ekstra spesielt i år, er at 16 e mitt ultimate lykketall, eg elske tallet 16, og har gjennom dei siste åra henta mykje magi fra detta tallet. Derfor e eg skråsikker på at detta vil bli mitt år, mitt absolutta glansår! Å eg glede meg, eg våkne me ett smil kvar måren, med tanken; detta e mitt år, min måned, mi veka og min dag! Denna dagen ska bli super!=)

Så desse få dagane inn i 2016 har eg brukt på å planlegga ka eg vil oppnå detta året, eg har satt mine mål, og eg ska laga ein plan for korleis eg skal oppnå dei. Nå ska eg ikkje gå alt for mykje inn på detta, men eg vil oppfordra absolutt alle til å lesa «the secret» av Rhonda Byrne. De e ei bok som totalforandra mitt liv, og som e grunnen til at alt alltid ordne seg for meg :) Det har forandra livet mitt, redda livet mitt, gjort meg lykkelig å eg e evig takknemlig for at eg ein dag, i ein bokhandlar plukka opp feil bok å valgte å kjøpa den likavell :)

Utdrag fra boka "the secret" (Hemmeligheten på norsk) av Rhonda Byrne.

Utdrag fra boka «the secret» (Hemmeligheten på norsk) av Rhonda Byrne540x293_20140201_bc6ea5a5dc8e6476c71057b4523d8134_png

1519748709-540x293_20140201_e079a53b4f264cbaa27a581c59096663_png

 

 

Eit av mine mål er å blogga minst 2 ganger i veka, og med så kjekke leserar så bør ikkje det blir noko problem :)

Dette innlegget ble publisert i Livet på Veavik gård. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *