Videoblogg, nåke for meg?

Eg har lenge lurt litt på om eg sku starta med videoblogg. Men siden eg snakke så veldig fort og fleirtallet har vanskelig med å henga med så har eg funnet ut at det er ein dårlig idè 😉 Men, eg klare ikkje heilt gi slepp på video fordiom, spesielt ikkje når eg har invistert i verdens kulaste kamera med prosjektor!

kamera

Sony HDR Handycam =D

Så derfor har eg bestemt meg for å ha litt forskjellige video innslag innimellom. Her vil det komma videoer om alt slags som e å finna på å filma om her i Veavik, og sikkert meir. Eg vil åpna det heila med ein video som forklare kossen ENJO vaske heilt reint med berre klut og kaldt vatn. ENJOY;)

Klikk på linken så starter filmen. For å komme tilbake trykk på tilbake knappen (slett) :)

Film: Gjer reint med kun kaldt vatn

Dette innlegget ble publisert i ENJO vaskevideoer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *