ENJO

Ein kjemikaliefri heim, kor fantastisk høre ikkje det ut?

Her på Veavik gård vaske me kun med ENJO fiberkluter og vatn. Me har kasta ut alle reingjeringssprayer, vaskemidler og anna reingjeringsutstyr. Det einaste me har igjen er zalo.

 

Grunnen for detta er enkelt, det blir reinare med kun vatn, så koffer ska me då bruka kjemikalier som skade både oss og naturen når me ikkje har bruk for det?

534161_929668640415160_570962425206627041_n

Det er vanskelig å tru at ein kan vaska heilt reint kun med bruk av vatn. Men eg kan fortella deg at ikkje berre kan ein vaska reint, men opptil 6 gonger så reint som viss ein vakse med såpa. Dette er mulig takke være den fantastiske fiberteknologien som ENJO klutene er laga av. For den jobben såpa gjer, den gjer fiberene, og den gjer det bedre!

Kvart år bruke me 18 millionar liter med reingjeringsmiddel i Norge. Det betyr at kvar familie bruke ca 8 liter i året, og det er mykje.

Dei aller fleste reingjeringsmiddlene er veldig farlige og skadelige, både for oss og for naturen. Har du tenkt over det? Spesielt desse reingjeringssprayene er direkte helsefarlige, berre les ka denna legen seier om dei : Overlege vil forby vaskespray.

101247_Moppesytem

Moppesystemet, reine golv med vatn, fantastisk!

Når eg fekk veta detta var ikkje valget vanskelig, ut med vaskemidler og inn med ENJO fiberkluter. Når eg og fekk tilbud om å vera forhandlar var heller ikkje valget vanskelig. Tanken på å hjelpa andre til eit sunnare innemiljø, ei bedre helsa, lettare kvardag og mulighet til å spara penger er virkelig noko eg brenner for, og samtidig gjer ein veldig stor forskjell på miljøet! Så og sei alle kjemikalier som ein bruke til reinhold i heimen havne i naturen, eller i oss. Når du vaske golvet ditt, skyller du av såpa etterpå då? nei. Eg kjenner verfall ingen som gjer det. Så når ditt barn, eller barnebarn leker på gulvet, og stapper leker i munnen, eller faktisk slikke golvet så tenke du «det var nå jaggumeg godt eg vaska golvet idag», mens det som er realiteten er at barnet får farlige kjemikalier på både hud og inn i kroppen, som kan resultere i utslett, astma, allergier osv. Dei fleste veit ikkje detta, men nå veit du det!

last ned 558

Har du lyst å høra meir om produktene? Eg komme med glede heim til deg og fortelle deg, samt vise deg korleis dei fungerer. Alt er sjølvsagt heilt uforpliktande, og mitt mål er berre å gjer folk oppmerksomme på dette med bruk av kjemikalier i heimen. Eit stort pluss vil sjølvsagt ver at eg kan hjelpa så mange som mulig til å få ein kjemikaliefri heim! <3

Sammen kan me gjer stor forskjell!

Heidi Straumsøy
Enjo@utpaalandet.no
91813606